Rätt foder till din hund

Hunden är din bästa vän och förtjänar därför bara det bästa. Den behöver massa kärlek, träning, långa promenader och inte minst ett bra hundfoder. Allt det gör att din hund håller sig frisk och glad.

Att välja rätt

Din hund är precis som du, en individ med egna behov. Du har kanske en hund som gillar våtfoder bättre än torrfoder, lamm istället för fisk och så vidare. Det finns många olika åsikter om vad som är bra för din hund eller inte, här får du några tips på vad du bör tänka på.

Innan du bestämmer dig. Tänk på att innehållet i ditt hundfoder ska vara anpassat efter din hunds ålder och aktivitetsnivå. En valp behöver ett hundfoder som ger ett starkt skelett och näring som gör att den växer på ett bra sätt. Men har du en äldre hund, som inte längre, finns det hundfoder för den också.

Ha kul med din hund

Även om hundfodret är en stor och viktig del i hundens liv. Glöm inte bort att ha roligt tillsammans. Därför finner du här några roliga lekar som ni kan göra tillsammans. För fler tips och råd om vad som din hund behöver för att må bra, kolla in urvalet online.